tag:blogger.com,1999:blog-89982685787146585.post3828022994221862292..comments2022-03-27T11:59:10.710+02:00Comments on Det Lille Bakeriet: Dåpskake -med store roserHelenehttp://www.blogger.com/profile/09659256736328506978noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-89982685787146585.post-70235551234472053272012-11-02T16:00:50.654+01:002012-11-02T16:00:50.654+01:00Tusen takk for svar :) Tusen takk for svar :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08143001247212945651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-89982685787146585.post-38944612898010394632012-10-04T23:28:31.936+02:002012-10-04T23:28:31.936+02:00Jeg bruker nesten bestandig marsipan :)Det smaker ...Jeg bruker nesten bestandig marsipan :)Det smaker best og er greiest å jobbe med synes jeg. Jeg har aldri laget gammelrosa før, men jeg har fått et tips fra Tonerose (www.tonerosedesign.com) om å blande rødt, lilla og blått i hvit marsipan, så får vi se hvor vi ender til slutt :)Helenehttps://www.blogger.com/profile/09659256736328506978noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-89982685787146585.post-609679972953589202012-10-04T12:32:00.346+02:002012-10-04T12:32:00.346+02:00Hei! Jeg bare lurer på hvilke farger du bruker når...Hei! Jeg bare lurer på hvilke farger du bruker når du skal lage gammelrosa? Og bruker du marsipan eller fondant? Mvh Line :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08143001247212945651noreply@blogger.com