13. aug. 2010

To små testkaker..denne første har allerede nådd sitt kakelibrium da den ble spist opp på rekorttid... sistnevnte skal stå i kjøleskap og romtemperatur x antall timer så jeg får undersøkt den nærmere i morgen.I og med at jeg skal levere bryllupskake til helgen fant jeg ut at jeg skulle lage noen kaker for å finne ut hvor tykk marsipan som er best egnet til å trekke kaker med, eksperimentere litt med fyll og oppbevaring. Det resulterte i to små kaker :) Yummy!


Veldig gøy å teste ut nytt utstyr også. Det får jeg garantert bruk for :D Nå må jeg løpe.. har altfor mye jeg skulle ha gjort: handle, bake to sjokoladekaker (som skal bli til en sjørøverskute på søndag), ned i leiligheten og kikke og så løpe en liten mil. :D Jeg skal lage 5 etasjes bryllupskake neste helg!! Det blir et spennende prosjekt! I tillegg fikk jeg forespørsel om en kake til en konfirmasjon jeg skal i. Jeg klarer selvsagt ikke si nei. Jeg tenkte "5 kaker.. nja.. hva er vel en kake fra eller til?". Det endte med at jeg meldte meg frivillig til å lage en toetasjes kake til konfirmasjonen også. Dermed sitter jeg der neste helg med ikke mindre enn 7 kaker som skal lages, dekoreres og leveres. Snakk om å ta seg vann over hodet og inn igjennom ørene ;D Wish me luck!

1 kommentar:

  1. Å kjære vene, har du hørt om å si nei, beklager, jeg har litt mye å gjøre akkurat den helgen..... Hehe, MASSE LYKKE TIL FRA MEG :)))

    SvarSlett

Søk i denne bloggen