17. okt. 2009

Knyttnevestore marsipanroser

Her er resultatet av mitt første forsøk på stablekake som ble laget til en barnedåp. Det tok (selvfølgelig) mye lengre tid enn jeg hadde planlagt og langt flere ingredienser (selvfølgelig), men jeg er veldig fornøyd med resultatet. Desverre skulle kaken kjøres 45 minutter til Bærums Verk, så den skle litt ut... Jeg håper likevel de som skulle ha den ble fornøyde, at den holder seg greit til i morgen og at den smaker godt. Her er et bilde av kaken før den ble fraktet:


Jeg må si jeg er strålende fornøyd med helhetsinntrykket. Jeg håper den står til mottakers forventninger om kake til datteren sin feiring. Ovenifra så den omtrent slik ut (se under) Og ja, jeg er klar over at den har bulker, men jeg har ikke kjøpt meg noen smoother enda. Det er det neste på listen min; to stk. smoothers -en supersmoother og en vanlig smoother.


og et lite nærbilde av pynten. Kaken ble ekstra bulkete også fordi jeg forsøkte å legge pynten annerledes, men ombestemte meg i siste liten. Klaps på labben! Dette kunne jeg ha øvd meg på på forhånd.

...men som sagt: Det var ikke enkelt å lage denne:

.... sukk!

3 kommentarer:

 1. Ååååå så nydelig... Du er utrolig flink spør du meg, men eller uten Smoother ;)

  Klem Nina :)

  SvarSlett
 2. Klart jeg kan lage takkekort :) Må bare få litt info om hvordan str.,farge og type kort du jinne tenkt deg.

  9na ;)

  SvarSlett
 3. Øvelse gjør mester har jeg hørt, så det blir forhåpentligvis bedre for hver gang jeg baker en *^_^*

  SvarSlett

Søk i denne bloggen