12. mai 2013

Justin Bieber kake til konfirmasjon


Justin Bieber kake
Justin Bieber og Twilight kake til konfirmasjon
Denne helgen har jeg igjen vært en buzy bee. Justin Bieber konfirmasjonskake stod på menyen til stas for alle Beliebers der ute, eller rettere sagt Justin Bieber og Twilight til konfirmasjon. Jeg har brukt spiselige bilder på rispapir og festet dette til marsipanen jeg har trukket kaken med. Det hele toppet jeg med 30 matchende gulrotkake-cupcakes med små blomster.

Jeg har tatt noen detaljbilder av Justin Bieber kaken som jeg viser frem her. Alt på kakenkan spises.

Spiselige DVD-filmer på Justin Bieber og Twilight kake

Først bakte jeg en stor sjokoladekake som jeg fylte og kladdemedmarsipan.Kakebrettet ble laget og kakene plassert på fatet. Spiselig rispapir festes påmarsipan ved å stryke forsiktig på marsipanen hvor bildet skal festes med en fuktig klut. Deretter strykes motivet varsomt på med hendene. DVD-platene laget jeg ved å kjevle ut sukkerpasta (hurtigtørkende) og legge påspiselige bilder førjeg skar de ut med et cutting wheel.

Det er ekstra stilig med slike effekter på kaker. Det gjør kakene mer levende og gjør det enklere å få et flott resultat.

Justin Bieber kake
Justin Bieber CD på Justin Bieber og Twilight konfirmasjonskake

Og det eneste bildet av Justin Bieber på Justin Bieber-kaken er et CD-cover laget i sukkerpasta. Gjett hvem som kommer til å slå kloa i den?

Twilight kake
Twilight-bok på Justin Bieber og Twilight konfirmasjonskake
Det er kanskje ikke like spennende som selve konfirmasjonskaken, men jeg bakte også 30 matchende cupcakes med små, lilla blomster.


Justin Bieber cupcakes
Cupcakes til Justin Bieber og Twilight kake

Det er ekstra stas med et kakebord med pynt, kaker og godis som matcher. Tone fra www.tonerosedesign.com er fantastisk flink til å lage alt til hele festen. Ingen ting er umulig. Kanskje jeg skal forsøke meg på noe sånt en gang jeg oså. Foreløpig har jeg mer enn nok med kaker om ikke jeg skulle ordnet alt mulig annet også. Tone, du er så flink!

Justin Bieber cupkakes
Cupcakes til Justin Bieber og Twilight konfirmasjonskake
 Det er nok av sukker å knaske på i denne kaken ihvertfall. Kjempemorsom kake å lage, forresten.

Justin Bieber kake
Justin Bieber og Twilight kake
 Første gang jeg har bakt med laktosefri melk også. Jeg synes konsistensen på kaken ble litt annerledes enn den pleier, mend et er mulig det bare er noe jeg innbilder meg. Håper uansett at konfirmanten, familien og gjestene hadde en forrykende flott feiring. Tillykke med dagen!

Justin Bieber kake
Justin Bieber og Twilight kake
 

1 kommentar:

  1. Herlig kake! =) Tipper det var ei som ble veldig veldig veldig glad for denna ja! =)

    Hjertelig tusen takk for så gode ord, snille deg! Utrolig koselig å oppdage! =) Mhmm, gøy mmed kakebord... Her blir det 4årsfeiring på seinsommeren, og i bakhodet idemyldrer jeg til det allerede.. hihi.

    Ønsker deg en perfekt uke! =)

    SvarSlett

Søk i denne bloggen