9. jun. 2009

Henriks 1 års dag nærmer seg...

Jeg har for lenge siden bestemt hvilke kaker som skal bakes og har allerede laget mengder av pynt som skal brukes på kakene. Den ene er et virkelig stort prosjekt og jeg gleder meg til å se resultatet. Jeg skal se etter en virkelig fargerik kake laget av Andrea fra Andrea's Sweet Cakes (Flickr) som har vunnet første premie et sted i USA. Den er knalltøff! Jeg som er helt nybegynner i dette "faget" sikter jammen meg til stjernene *^_^* Jeg håper likevel den blir bra selv om jeg er newb. Den SKAL bli bra ;)

Jeg lagde selve kaken på mandag; banankake med sjokoladekrem. Har aldri smakt den kaken før, så jeg vet egentlig ikke om jeg likte den. Så i dag bakte jeg en sjokoladekake som jeg regner med at jeg heller kommer til å bruke. Det er jo viktig at kaken smaker godt også, i tillegg til å se bra ut. hehe, jeg får vel nesten innrømme enda en av grunnene til at jeg begynte på dette kakehysteriet; Etter jeg fikk Henrik ble jeg veldig opptatt av å være den beste mammaen i hele verden. Det vil jeg jo sikkert være for ham uansett, siden jeg er den eneste mammaen han har. Likevel vil jeg at han skal få de kuleste bursdagskakene han kan tenke seg når han fyller ett, to, tre... og så lenge jeg fortsatt lever vil jeg bake de beste og fineste kakene for å begeistre den lille gutten min. Jeg vil at han skal være stolt av mammaen sin *^_^*

-hvilket også innebærer at jeg må skaffe meg en jobb snart...

Uansett.. Jeg har tenkt til å legge ut forklaringer av hvordan jeg lager kakene, så kan de som ønsker bli inspirert eller få med seg tips eller bare ønsker å kikke følge med fremover.

Baking og kakedekorering er GØY!! -og særlig det å vaske kjøkkenet og resten av huset etterpå. Må få tatt noen bilder av hvordan det ser ut til tider; både før jeg setter i gang, underveis og etterpå.. Skrekk og gru.

2 kommentarer:

Søk i denne bloggen