24. feb. 2010

Rips


Jeg har en kake som jeg har lyst til å prøve å lage, men til den trenger jeg bl.a. rips. Hvor får jeg tak i det nå på vinterstid? Det er egentlig litt trist at jeg ikke hamstret mer denne sommeren. Vi har altfor mange ripsbusker med rips som ikke blir spist. Til sommeren skal jeg plukke masse rips til frys.
Jeg trenger også bringebær, jordbær, hvite og mørke sjokoladelinser og kjeksstenger (til iskrem).. og noe deilig konfekt. Sistnevnte kan jeg egentlig lage selv, men det sparer meg for merarbeid ved å kjøpe en ferdig eske. Det må være en luksusutgave da, vel og merke, så det spørs vel egentlig om det er så lønnsomt. Ja, og så trenger jeg sjokoladecigarillos. Jeg har kjøpt en halv kilo av mørke cigarillos og en halv kilo med blandet farge (lys og hvit). Tror det holder en stund fremover ihvertfall.
Kakebaking:
Det står litt stille på kakefronten om dagen. Egentlig like greit ettersom det er så mye annet som skjer rundt meg for tiden. Jeg ble anbefalt å søke en stilling internt. Dessverre gikk det ikke i min favør. Jeg fikk vite det i dag. Ble noe skuffet, men det er nok til det bedre.
Leilighet:
Overtagelsen er på mandag 1. mars. Det blir gøy. Gleder med abnormt ;) Det skal bli godt å komme i gang. Og selv om leiligheten skal pusses opp med tanke på videre salg er jeg ikke interessert i å gå for kjappe løsninger bare fordi de er på tilbud. Jeg skal leve med løsningene i noen år.. kanskje for alltid.. hvilket bringer meg over på neste punkt:
Kjærlighet:
Han som solgte meg leiligheten hadde bodd der i 13 eller 17 år singel og hadde "trivdes veldig bra". Skal det være en betryggelse? Uhmm.. I disse dager tenker jeg vel egentlig som så at det kanskje er like greit å leve alene. Eller.. jeg er jo ikke alene, for jeg har jo Henrik. Det er så deilig å ikke ha noen å forholde seg til og jeg trives veldig godt i mitt eget selskap også.. selv om jeg er et sosialt vesen. Som den ene kollegaen min på jobben sa; "Vi er ikke skapt for det lille venn". Nei, vi er kanskje ikke det, men noen ganger -sånn som i dag når jeg har fått avslag på en stilling jeg virkelig ønsket meg- da ser hele livet svart ut. Også på den fronten. På sånne dager føler jeg meg lite verdt. Det er nok best at jeg unngår andre mennesker på slike dager for å ikke smitte de med mitt "uhyrevesen".. Sukk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Søk i denne bloggen