31. okt. 2010

Upcoming *MAgICaL* projects


Det bugner ikke akkurat over av bestillinger om dagen.. Heldigvis! Men! :) ..de få prosjektene jeg har er kjempespennende.

3D figurkake "Enchanted house of Tink"
Aller først vil jeg fremheve lille Sofia som fyller 5 år den 9. februar. For det første elsker jeg folk som bestiller kake god tid i forveien. Da har jeg laaang tid til å forberede meg mentalt og lete etter inspirasjon. Bildet over er en av flere inspirasjonsbilder til dette prosjektet som har temaene "magisk, eventyr og Tingeling". Eventyr, fri fantasi og detaljer er bare i min gate. Og det er i tillegg sjelden at jeg får laget kaker til små prinsesser. Jeg gleder meg vilt til å lage denne!

3D figurkake "Lightening Mcqueen"
Ikke desto mindre gleder jeg meg til førstkommende helgs prosjekt den 6.november. Det er sjefen Ola som fyller 3 år. Han er veldig opptatt av alt med hjul (som min egen) og det er Lightening Mcqueen som er den o'store helten. Dermed blir det Lynet-kake på den store dagen hans! I utgangspunktet var dette en kake jeg skulle ønske jeg hadde laget til min egen sønns bursdag da han fylte 2, men prestasjonsangsten la prosjektet på hylla inntil videre. Nå står imidlertid utfordringen på trappene -og det er nå det gjelder! (intern) haha. Det blir gøy! Og en sen, sen kveld er jeg redd...

3D figurkake "Kitty Cat"
Jeg skal også bake til en 60års dag 11. desember. Det blir en ny figurkake.. tror det blir en sjokoladekatt igjen. Alt med pels er kult! "Å tenk at gråpus har fire små.." *^_^* Ellers måtte det ha blitt Tom & Jerry eller Aristocats. Det blir moro uansett.. det tryggeste er vel sikkert å gå for noe jeg kan godt fra før.

Ellers..
JEG HAR FLYTTET! Jeeey! Det var på tide. Jeg kan kanskje legge ut noen bilder etter hvert. Det er fortsatt en del interiør jeg mangler og jeg er tydeligvis litt treg i avtrekkeren. Det har tatt meg nøyaktig 9 dager å kjøpe knotter til å ha under spisestuestolene mine, men hey hey! -det går da fremover.

Og
-på tide å legge seg?!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Søk i denne bloggen