9. mai 2010

Ingen månelanding


En venninne på jobben hadde bursdag mandag 4. mai. Jeg hadde selvfølgelig så mange baller i luften at jeg klarte å glemme dagen hennes. Jeg bestemte meg derfor for å lage et hyggelig kort og bake en liten kake for å gjøre alt godt igjen. Hverken kortet eller kaken er av månelandings-slaget, men det er likevel litt hyggelig å vise frem.

På innsiden var det en personlig hilsen, og teksten "You shine so bright" og "homemade for you with love" + en ekstra liten beskjed om at jeg håper kaken smaker.


Slik så kaken ut. Det er ingen konfektkake, men en helt vanlig sjokoladekake (som er veldig god! Min personlige favoritt av alle kaker). Hvilket minner meg om at jeg må begynne å eksperimentere litt med oppskrifter for å finne frem til noen luksuriøse kakevarianter.
Jeg har funnet en krem som jeg tror er ekstremt god og som kan kombineres med en rich / fyldig sjokoladekake og bringebær og marsipanfyll og ganaché. Jeg prøvde en gang før, men da det ble mislykket har jeg gitt opp nye forsøk. Kjedelig, ikke sant? Jeg får prøve snart igjen :) Jeg er ikke den som gir så lett opp ;)

2 kommentarer:

 1. Å så flink du er Helenekakefrøken ;)
  Er det et pose kort tro?
  Kaken var også veldig søt da.

  Klem Nina :)

  SvarSlett
 2. Hehe, ja, dette er et posekort vettu :D Takk frk. ninagull.. jeg har lært av deg ;)

  SvarSlett

Søk i denne bloggen