12. sep. 2012

Ice Ice Baby

 

Dette er en konfirmasjonskake til en vidunderlig nydelig jente -som jeg tror er norgesmester i kunstløp?! Hun er så vakker og hadde fortjent en enda vakrere kake enn denne, men det hørtes ut som hun ble fornøyd uansett. 

Dette var et helt nytt oppdrag med nytt design, så jeg var litt usikker på hvordan jeg skullel øse oppgaven. For å være helt ærlig tegnet jeg det ikke på forhånd, så kaken ble litt til mens jeg holdt på. Må bare sitere emottoet til min tidligere arbeidsplass som jeg synes passer så utrolig godt her: "Båten blir til mens vi ror". Hehe.

 
 Slik så kaken ut tidlig i prosessen.

 Ikke vet jeg hva det heter, men den "stålgreia" under skøyten lagde jeg på forhånd 
slik at den skulle stivne.

  Når den var ferdig så den egentlig slik ut. Likevel følte jeg at det var noe som manglet. Og hva i alle dager gjorde de roseblandene der?! De passet jo ikke inn i det vinterlige uttrykket.


 Hva er vel en kake til en ekte isprinsesse uten en rose? Og endelig fant jeg ut hva som manglet; en enkel, stor rose for å toppe kaken sammen med skøyten. Så vanskelig kan det bli når man ikke tegner designet på forhånd. Jeg har lært noe av dette: Jeg må alltid tegne på forhånd.


2 kommentarer:

  1. Nydelig kake du har laget :) Flott med marmorering i grunnlaget. Fin skøyte og nydelig rose. Likte drysset av små perler på snøe, ga god effekt. Høye, rette kaker :)

    SvarSlett

Søk i denne bloggen