3. sep. 2012

Vakker kake til barnedåp


For det observante øyet: Det skulle selvfølgelig stått september, ikke juli på på kaken. Er det mulig, sier jeg bare?! Haha. Snakker om å blingse. Enough said.

Endelig fikk jeg muligheten til å lage en forteyllende vakker rosa kake igjen. Til en liten pike som skulle ha barnedåp. All pynt er laget av marsipan. I to lag har jeg hatt jordbærmousse og jordbær  og så har jeg hatt vaniljekrem i ett lag. Dette har over tid blitt en av mine favorittfyll, så jeg har funnet ut at jeg må gi det et navn. Jeg klarer egentlig ikke helt å bestemme meg for hva fyllet kan kalles og det kan uansett endres over tid, men det står mellom Jordbærfristelse, Jordbærdrøm eller Strawberry Delight. Foreløpig faller jeg på sistnevnte.


Jeg har også et annet fyll som er veldig godt. Det er bringebær og romkrem. Jeg lurer på om jeg kanskje kan kalle det fyllet for Raspberry Heaven. Yndlingssjokoladekaken og varemerket mitt må bare hete Chocolate Love, mens den med trøffelkrem kan hete Velvet Chocolate. Det finner jeg ut av. Det er ikke sånn at jeg trenger å ha noen meny å tilby -foreløpig. 


Det søte paret som kjøpte denne kaken ønsket bokstavklosser, baby med sommerfuglvinger og dato (sistnevnte klarte jeg jo bra. Ehhh. Not). Likevel håper jeg at kaken falt i smak; både i øyne og gane.


Jeg har brukt bokstavbyggeklossene fra First Impression Moulds, Patchwork sommerfuglutstikkerettet fraSquires Kitchen, perlebårdogså fra Squires Kitchen, perlemorsperler fra Strössel & Annat, vanlige hvite perler og hvit kakestrø, baby mould og dette bokstavutstikkersettet. Til rutemønsteret har jeg brukt linjal og øyemål, ellers litt glitter og pulverfarge her og der.


Ha en strålende dag i solen! Takk for at du tittet innom meg.


3 kommentarer:

 1. For noen nydelige kaker du lager!!
  Falt skikkelig for de "vingnene" som var rundt babyen. Hvilken form er dette? er det egentlig en sommerfugl?

  SvarSlett
 2. Hei :)

  Tusen takk. Det er sommerfuglvinger. Jeg har kjøpt et ganske rimelig utstikkersett. Du får kjøpt det på

  http://www.squires-shop.com/ibf/index.php?p=product&id=1655&parent=0

  :) hilsen Helene

  SvarSlett
 3. Utrolig fin kake! Lurte på hvilken størrelse du har brukt på bunnene dine og hvor mange du beregner en kake på denne str. til ? :)

  SvarSlett

Søk i denne bloggen