1. aug. 2012

Sukkerorkidéer



Gratulerer så mye til Bartosz Piasecki og Norge med OL-sølv i fekting!

Jeg har begynt å lage sukkerorkideer til bryllupskaken jeg skal levere om et par uker. Jeg må bare prøve meg litt frem, for orkideer er ikke det jeg har laget mest av. Den på bildet over er ikke helt ferdig ennå. Det gjenstår en del detaljer. Har laget noen med gult inni også som skulle se mer naturtro ut, men jeg vet ikke helt, jeg. Det er vanskelig. Burdeparet ønsket i utgangspunktet fiolette eller lilla orkideer, men jeg forsøkte å lage en som ikke ble veldig pen. Dermed har de endt opp slik.



Jeg håper den med gult i er grei nok, for det ligger en rekke uferdige blomster med gult på kjøkkenet som venter på ferdigsstillelse. Den er ihvertfall mest naturtro av de jeg har laget. De blir ikke mye ferdige av at jeg sitter her ihvertfall. Se forresten på innholdet i den søte pakken jeg fikk fra Squires Kitchen i dag. Jeeey! Dette blir så gøy å bruke :))



Trengte forresten pause fra treningen i dag pga. hunden, så det ble bare en liten joggetur på 7,2km før frokost. I morgen blir det en hardcore økt på mage og ben.

2 kommentarer:

Søk i denne bloggen