20. mar. 2013

Dåpskake pynt: Modellering av en søt, liten lemur


Dåpskake pynt, søt liten lemur i marsipan
Please, please don't eat me!

Her kommer fremgangsmåten på en litt mer avansert bamse som kan brukes som caketopper eller pynt på kake. Den er ikke så avansert som jeg skal ha det til, men det er litt mer pirkearbeid enn den forrige bamsen jeg viste fremgangsmåte på.

1. Trill ut en kule som skal bli hodet.


2. Trill ut små, svarte kuler. Klem de flate og lim de på hodet så det ser ut som hodet til et romvesen. Under dette steget i prosessen tenker man at resultatet aldri kommer til å bli bra, men stol på meg; det blir det! Bare fortsett og fullfør trinn 7, så skal du se det bli bra.


3. Trill deretter ut enda mindre, hvite kuler. Klem de flate og lim fast på det svarte. Gjenta prosessen med endra mindre svarte kuler og til slutt bitte-små hvite kuler som skal bli glansen i øynene. Trill så ut en liten, rosa kule og lim den på som nesetipp.4. Bruk rosa pulverfarge i kinnene på marsipan-lemuren slik at den får litt mer glød over seg. Påfør forsiktig med en tørr pensel.


5. Trill ut en litt mindre kule til kropp og fest hodet til kroppen. Fest så på små ører, armer og ben som er trillet ut av små kuler.6. Lag en liten blomst ved hjel av en blomsterutstikker og fest bak øret på marsipanfiguren.

Dåpskake pynt


7. Til slutt må halen på plass. Trill ut en avlang kule og fest svarte strimler av marsipan rundt på den slik at de danner striper. Og til slutt pensles blomsten med litt spiselig glitter; prikken over i'en.

Dåpskake pynt Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Søk i denne bloggen